Hoppa till innehållet

OMRÅDET

Brogatan 44 ligger i Bodens centrums mellan Brogatan 36D och E. Här har du både närheten till natur och friluftsliv samtidigt som centrumhandeln bara ligger en kort promenad bort. Centrala Boden är ett vitt begrepp och inkluderar såväl Sveafältet som Prästholmen. Boden är en trevlig småstad med ca 17 000 invånare i centralorten. I Hela kommunen bor det drygt 28 000. Av dessa bor ca 5 000 i någon av våra lägenheter.

Service
I centrala Boden finns all tänkbar service med allt från gallerior till matvarubutiker. De små unika butikerna blandas med de större kedjorna.

Skolor och barnomsorg

I Bodens kommun finns flertalet grundskolor, förskolor och fritidshem i både kommunal och privat regi. Mer informations hittar du på Bodens kommuns hemsida www.boden.se.

Kommunikation

Lokaltrafiken består av fyra linjer som knyts ihop i centrum där du kan byta buss mellan de olika linjerna samt till Länstrafikens bussar. Vid tågstationen finns resecentrum.

Aktiviteter och kultur
I Boden finns ett rikt natur-, aktivitets- och kulturutbud. Mer information hittar du på Boden turism hemsida www.upplevboden.nu.

 


By Formsmedjan. Powered by Yago